Houby namočíme na půl hodiny a uvaříme doměkka. Rohlíky rozlámeme, zalijeme mlékem, přisypeme krupici, houby s trochou vývaru a osmaženou cibulku s česnekem. Hmotu nalijeme do vymazaného pekáčku zvolna upečeme dozlatova. Podáváme s kysaným zelím teplé nebo studené.
Já ho mám rád ale jsem jediný z rodiny tak že si ho můžu sníst sám
milena kubikova
|21. 11. 2007 19:28
je to vyborne.....zabudla som sledovat variace huby, tak som uplne prisla o vyvar. premyslala som cim urobim tomu chut a tak som vsypala do zmesy hribovu omacku v prasku. nastastie bol tento rok fakt bohaty na hriby, takze nemusim s nimi setrit....rozhodne budem opakovat.
Katka
|20. 11. 2007 12:01
Výborné! Právě jsem upekla, potřebovala jsem spotřebovat zbylé víkendové pečivo :-). Mám tentýž recept od mamky, jen s větším poměrem surovin, a celá rodinka si tuhle mňamku oblíbila. Skvělá rychlovka pro návštěvy ohlášené na poslední chvíli.
Anonym
|27. 3. 2007 15:44
Houbám zdar!Znám a děláme docela často,nejlepší je z čerstvej praváků.Vřele všem milovníkům hub doporučuji!jituš
tatka
|9. 1. 2006 18:48
My to děláme i z hub z mrazáku, zrovna předevčírem ho manželka udělala, a mněl jsem co dělat, abych zachránil poslední 2 kousky. Výborné.