Zvlášť uvaříme fazole, zvlášť kroupy (moc neproplachujeme vodou). Na sádle osmažíme najemno nakrájenou cibulku s plátky česneku. Vše promícháme, osolíme, opepříme a zapečeme v předem vyhřáté troubě. Podáváme s kysaným zelím a pečivem.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vegeta
|16. 10. 2010 20:48
Toviszejo! Sadlo tam dej a hod to do bezmasych. Sadlo se dela z obili!
Pavel Svítok
|7. 3. 2009 22:30
Stacia fazule, ryza a mast, najlepsie husacia. Mnam
Petra Lačňáková
|26. 7. 2007 18:03
Šumajzl u nás se míchá s uzeným-nejlépe kolenem.A když jsou kroupy vařené v onom uzeném vývaru,to je teprve papu!!!
Eva M.
|19. 8. 2005 03:40
Se skvarkama a kroupami je to vynikajici.
Marci K
|23. 3. 2005 15:09
A ještě lepší varianta je - místo krup dejte rýži, cibulku opečte až do křupava. V tom případě nedávejte česnek, jinak to bude hořké.
Šárka Mášová
|21. 1. 2005 18:00
Daleko lepší je vyškvařit špek a teprve na škvarcích osmažit cibuli. Cibule se nebojte, dávám jí podstatně víc.