Broskve a višně necháme na sítku okapat a broskve nakrájíme na plátky. Banán také nakrájíme na plátky. Ovoce zakapeme citronovou šťávou, aby nezhnědlo. Čokoládu rozdrobíme. Šlehačku ušleháme s cukrem.
2
Šlehačku vložíme do skleněných misek, přidáme ostatní suroviny a část si schováme na ozdobu. Vše zlehka promícháme a ozdobíme zbylými kousky ovoce a čokoládou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marie V.
|1. 10. 2011 10:24
Slehacka 20 ml ?
recepty 73
|22. 2. 2010 15:48
...stejná diskuze jako včera u gnocchi...:-(.Já bych si tenhle poklad klidně dal,nejlépe po 22.hodině :-)
Michal Formáček
|21. 2. 2010 16:18
tak tohle opravdu obohatilo muj zivot, nikdy by me nenapadlo smichat ovoce.. se slehackou.. ..:D ja nevim jestli vam prijde normalni tohle publikovat, me teda ne...