Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Balkánský salát
Bulharské papriky s Balkánem
Bábovka "perníková"
Vajíčková pomazánka IV.
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Quiche s cibulí a olivami
Paštika z divočáka
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Vynikající kuře na paprice
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou