Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Super jablkové knedlíky
Sýrová roláda IV.
Buchta z mléka
Chřestový salát s kozím sýrem
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Těšínská šoldra
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Jahodovo-banánové muffiny
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Španělské „španělské ptáčky“…
Turecká vejce
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Blesková zeleninová polévka
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci