Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtové řezy
Zapečená brokolice se žampiony
Játrová čína
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Guláš v papiňáku
Falešný tatarák z uzeniny
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Losos (nejen) v bylinkách
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Jednoduchý salát z červené řepy
Francouzská cibulačka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládové brownies