Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny se špenátem
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Báječný jablkový koláč
Plněné šunkové řízečky
Česneková pomazánka z tvarohu
Zapečená hlíva s nivou
Studená cuketová polévka se dvěma…
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Chili con carne
Turecká vejce
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci