Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné koláče
Těstoviny se žampiony
Červená řepa po řecku
Pomazánka "hned pryč"
Nepečený moučník (dobrotka)
Salátový prívarok II.
Cuketová bábovka s ovocem
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Sladký jogurt s kořením