Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Pečené uzené koleno
Mřížková tvarohová buchta
Hříšný čokoládový koláč
Rebarborové čatní
Italské kari rizoto s králičím masem
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Langoše jednohubky
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Koláč z listového těsta s rajčaty a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Cuketový perník s ovocem
Tarte tatin (obrácený koláč)
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle