Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční nádivka
Vinná klobása v trojobalu
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Utopenci z vajec
Italské kari rizoto s králičím masem
Brokolicová polévka se sýrem a…
Cukrové koláčky nebo šátečky
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou