Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Višňový šlehačkový dort
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Tříbarevný tvarohový koláč
Šumavské těstoviny
Výborné koblížky z trouby
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Citronový nebo pomerančový krém -…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Lemon curd
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou