Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát s tuňákem
Oravská kulaša
Tuňáková pomazánka II.
Marcipán ze sušeného mléka
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Okurková polévka
Bramborovo - květáková polévka s…
Ovocný koláč se žmolenkou
Přírodní krkovička se zelím
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Klasický burger
Květákové steaky z grilu