Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Broskvový moučník
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Něžný linecký koláč
Avokádový salát
Batátové bramboráky
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Banánové smoothie s avokádem
Chléb z domácí pekárny
Kachní prsa a bramborové suflé
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní houbovka s dýní