Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky
Rychlé tvarohové koblížky
Segedínský guláš maďarské babičky
Medovník V.
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Blesková rýže kari podle Lidušky
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Frankfurtská polévka s houbami
Losos s bylinkovou krustou
Květáková polévka s cizrnou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestková galetka
Salát z buřtů
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Rychlé vegetariánské karí
Asijské pikantní cuketové nudle