Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka
Třešňový džem s rybízem
Báječný jablkový koláč
Výborný dresing
Skrytý banánový koláč
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Kuře pečené na zelenině
Penne s kuřecím masem, listovým…
Čokoládová buchta z cukety
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…