Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šunkové kanapky
Čokoládová pěna
Jahelníkový nákyp
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Fazolky s kari rýží a masovými…
Bramborovo-špenátová polévka
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení
Koláč z rebarbory