Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na citronech
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Řezy s rebarborou
Rybičková pomazánka II.
Vepřové kari
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Smetanová pórková polévka s bramborem
Vepřová játra obalovaná
Nadýchané špenátové lívance
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem