Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkový koláč
Kuřecí salát
Tuňáková pomazánka II.
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Pikantní masová směs na topinky -…
Kakaovo-kokosové muffiny
Palačinky pečené na sucho
Růžičková kapusta po indicku
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory