Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře s paprikou a olivami
Jiný houbový gulášek
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Pečené kuřecí závitky
Slaná roláda jako dort
Houbový guláš na špeku s paprikou
Špenátová omeleta
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky