Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí cacciatore
Pizza těsto - rychlé a tenké
Dušené jemné zelíčko
Turistická pomazánka
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Rizoto s vepřovou konzervou
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake