Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánový koktejl
Fazolová polévka na kyselo
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Rychlý jahodový koláč
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Guláš s hlívou ústřičnou
Gratinované brambory (nejen) s…
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Hovězí sekaná Wellington
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake