Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Játrová nádivka na pekáč
Nepečený jablkový dort
Třešňový závin
Dukátové buchtičky "mňam"
Šunkofleky-klouzáky
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Celer smažený v kořeněné tempuře
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake