Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Celozrnné dalamánky
Vajíčková pomazánka podle dcery
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Buchta z cizrny
Čokoládové brownies s marshmallows
Kynuté buchty z remosky
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí