Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z kapra
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Dort srdce
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Španělské „španělské ptáčky“…
Ananasová bábovka - vláčná
Papoušková buchta
Salát z rukoly s lososem
Pečené kuře s čočkou beluga
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Melounový sorbet
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…