Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný koláč IV.
Čočka s vejcem a párkem
Špagety se špenátovým pestem
Vařený hrách
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Palačinky pečené na sucho
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Valentýnský řez
Domácí (plněné) rohlíky
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…