Kýtu nakrájíme na nudličky. Připravíme marinádu ze solamylu, soli, cukru, worchestrové omáčky, kari koření, maggi, oleje, žloutků a papriky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Přidáme marinádu a dobře promícháme, vložíme do misky, zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Na rozehřátý olej na pánvičce vložíme maso s cibulí, marinádou a 5 minut opékáme a převracíme. Podáváme s rýží nebo hranolky.
Ceske "Žvej - žužu" v podobe omacove - Naložit do marinády alespoň an 4 hodiny. Zprudka opéct na oleji, maso vyndat, přidat teplou vodu s lžíci hl. mouky a hořčice.
Íček Matěj
|16. 2. 2007 11:39
Ano je to skutečne "ala" čína,jinak je to klasickému originálnímu receptu na "švej" na hony vzdálené. Jako mišmaš to je může být docela chutné.Jen to "nakládání"je zcela zbytečné,je dost velké nebezpečí různých bakterií (listerie,salmonela a pod.)
Frantisek Pokorny
|21. 11. 2004 16:15
Velmi dobre
Martin Nový
|2. 7. 2004 19:48
Rodina si "poručila" na zítřek něco na způsob číny. Tento recept jsem vyzkoušel a je výborný. Všem chutnalo. Děkuji.