• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Studentský piškot
Napište svůj komentář k receptu

Studentský piškot

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Studentský piškot
Studentský piškot
Studentský piškot
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • cukr krupice - množství podle váhy vajec
    • polohrubá mouka - množství podle váhy vajec
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      dl olej
    • 5
      lžíce vařící voda
    • 1
      ks studentská pečeť dle chuti, osvědčila se mi hořká (200 g)
    • tuk kulatá 22 cm

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si zvážíme vejce i se skořápkou a podle váhy vajec si odměříme váhu cukru a mouky.
2
Žloutky vyšleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme olej, vodu, polohrubou mouku s kypřidlem, čokoládu nasekanou nadrobno a nakonec tuhý sníh z bílků.
3
Těsto nalijeme do připravené formy a dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu (180 °C) - vyzkoušíme špejlí.
4
Hotový čokoládový piškot necháme vychladnout, pak pocukrujeme nebo polijeme čokoládovou polevou.
5
*Jednoduchý a chuťově podobný biskupskému chlebíčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zuzana | 1. 2. 2016 07:53

    delala jsem babovku, je skvela :p

  • Hanka Křičková | 22. 4. 2015 13:42

    Nevěděla jsem :-\ jestli mám zvážit vajíčka celá nebo vykleplá a tak jsem to riskla a zvážila je celá. Vážila 28 deka, tak jsem dala i tolik mouky a určitě jsem to pochopila dobře, protože studentský piškot je prostě boží mňamka :-* .

  • Iva Okatá | 20. 9. 2014 15:37

    Výborný.Přemýšlela jsem co mi připomíná a je opravdu jak biskupský chlebíček jak píše Milada.

  • Katka | 14. 1. 2014 18:00

    Buchta bude jak tak koukám pryč za chvilku a načatá čokoláda se mi tu povalovala už od mikuláše.Je dobrá. :-)

  • Milada | 18. 10. 2013 09:32

    Výborný nápad jak spotřebovat čokoládu po záruce. Je to lahodné, docela jako biskupák.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Bábovky Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Zákusky Dorty Řezy Buchty Dezerty Snídaně Svačina Pečení Děti Vegetariáni Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Studentská pečeť Tuk Vařící voda Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Horácké knedlíky

Horácké knedlíky

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Masovo-zeleninová rýže

Masovo-zeleninová rýže

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Kuřecí směs se zeleninou

Kuřecí směs se zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

88
Polévka z lišek
Polévka z lišek
86
Polévka s kapustou, celerem a fenyklem
Polévka s kapustou,…
29
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
24
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
21
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Studené rizoto alla mediterranea
Studené rizoto alla mediterranea
Studené rizoto s cuketou, sýrem a vůní máty
Studené rizoto s cuketou, sýrem a vůní…
Studentské rychlolangoše
Studentské rychlolangoše
Studený pikantní bůček
Studený pikantní bůček
Sudnae s banány
Sudnae s banány
Suflé Gran Moravia
Suflé Gran Moravia
  • Recepty.cz
  • Studentský piškot
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact