• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Studentský piškot
Napište svůj komentář k receptu

Studentský piškot

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Studentský piškot
Studentský piškot
Studentský piškot
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • cukr krupice - množství podle váhy vajec
    • polohrubá mouka - množství podle váhy vajec
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      dl olej
    • 5
      lžíce vařící voda
    • 1
      ks studentská pečeť dle chuti, osvědčila se mi hořká (200 g)
    • tuk kulatá 22 cm

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si zvážíme vejce i se skořápkou a podle váhy vajec si odměříme váhu cukru a mouky.
2
Žloutky vyšleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme olej, vodu, polohrubou mouku s kypřidlem, čokoládu nasekanou nadrobno a nakonec tuhý sníh z bílků.
3
Těsto nalijeme do připravené formy a dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu (180 °C) - vyzkoušíme špejlí.
4
Hotový čokoládový piškot necháme vychladnout, pak pocukrujeme nebo polijeme čokoládovou polevou.
5
*Jednoduchý a chuťově podobný biskupskému chlebíčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zuzana | 1. 2. 2016 07:53

    delala jsem babovku, je skvela :p

  • Hanka Křičková | 22. 4. 2015 13:42

    Nevěděla jsem :-\ jestli mám zvážit vajíčka celá nebo vykleplá a tak jsem to riskla a zvážila je celá. Vážila 28 deka, tak jsem dala i tolik mouky a určitě jsem to pochopila dobře, protože studentský piškot je prostě boží mňamka :-* .

  • Iva Okatá | 20. 9. 2014 15:37

    Výborný.Přemýšlela jsem co mi připomíná a je opravdu jak biskupský chlebíček jak píše Milada.

  • Katka | 14. 1. 2014 18:00

    Buchta bude jak tak koukám pryč za chvilku a načatá čokoláda se mi tu povalovala už od mikuláše.Je dobrá. :-)

  • Milada | 18. 10. 2013 09:32

    Výborný nápad jak spotřebovat čokoládu po záruce. Je to lahodné, docela jako biskupák.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Bábovky Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Zákusky Dorty Řezy Buchty Dezerty Snídaně Svačina Pečení Děti Vegetariáni Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Studentská pečeť Tuk Vařící voda Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Linecké košíčky s jahodami

Linecké košíčky s jahodami

Jahodovo-tvarohová roláda

Jahodovo-tvarohová roláda

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

51
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
33
Dýňová tortila
Dýňová tortila
32
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
28
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Ženy.cz Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Blesk.cz Topmodelka Hana Soukupová (39): Rozvod! Bitva o půl miliardy

Topmodelka Hana Soukupová (39): Rozvod! Bitva o půl miliardy

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

Další doporučené recepty:

Studené rizoto alla mediterranea
Studené rizoto alla mediterranea
Studené rizoto s cuketou, sýrem a vůní máty
Studené rizoto s cuketou, sýrem a vůní…
Studentské rychlolangoše
Studentské rychlolangoše
Studený pikantní bůček
Studený pikantní bůček
Sudnae s banány
Sudnae s banány
Suflé Gran Moravia
Suflé Gran Moravia
  • Recepty.cz
  • Studentský piškot
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact