Kuřecí prsíčka omyjeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme pepř, notnou dávku kari a vše zahustíme moukou s vodou (světlá jíška). Nakonec přidáme na kolečka nakrájený pórek a ještě chvíli povaříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Yveta
|30. 11. 2006 02:30
Delam neco obdobneho, ale pridavam trosku vice zeleninky a zahustuji solamylem (1-2 cajovymi lzickami )smichanym se studenou vodou.
Anonym
|28. 11. 2006 22:29
Jíšku taky nee, místo oleje asi spíš kousek másla, nakonec zakysanou smetánku, a určitě bych se nebránila větší chuťové i barevné pestrosti, pokud jde o zeleninu.
Kamil Krybus
|28. 11. 2006 17:19
Šťáva typu olej, voda, mouka není to ořechové. Je to moc drsná chuť. Stačilo by to zjemnit tak, že to zahustíte mlékem s moukou, když už student nemá penízky na smetanu.
Jitka Uhrová
|28. 11. 2006 09:23
Kuře na kari je výborné,nevarři s moukou,ale jako minutku ,jinak stejně,do rýže někdy přidám také kari,je hezky barevná