g
točený salám
oloupaného a nakrájeného na kostičky o hraně asi 1 cm
3
lžíce
rostlinný olej
4
ks
cibule
3-4,na plátky
2
stroužek
česnek
1-2,na plátky
kari
feferonka
nebo práškové chilli
sterilovaná zelenina
mrkve s hráškem
kečup - jemný
pepř mletý
Postup přípravy receptu
1
V hluboké pánvi nebo papiňáku rozehřejeme olej a na něm necháme zezlátnout cibuli - raději déle, ať změkne. Přidáme česnek, kari a chilli koření, rozmícháme a vložíme nakrájený salám. Dobře opečeme, když se začne přichytávat, přidáme mrkev s hráškem včetně nálevu, feferonku a dusíme doměkka (lze urychlit v papiňáku). Dochutíme pepřem a kečupem, ev. sójovou omáčkou a podáváme s vařenou rýží.