Kuře naporcujeme, osolíme a uvaříme nepříliš doměkka, nejlépe v papiňáku.
2
Ocet, utřený česnek, rozvařený kokos a všechno koření smícháme a na oleji pár minut opražíme. Pak vložíme kousky kuřete a podlejeme vývarem. Dusíme asi 15 minut, přidáme cukr, přisolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana Lorencová
|12. 9. 2006 13:15
Kuře naporcujte na co nejmenší kousky. Tohle dělá můj strýc, je to výborné.
amalie
|12. 9. 2006 13:05
Tak to zní tedy hodně exoticky, ale i přesto nebo právě proto bych to ráda vyzkoušela, ale moc by mě zajímalo odkud je to recept.. a také jestli to kuře se má naporcovat na malé kousky ,třeba kostky nebo větší jako na pečení ,moc děkuji