Osolenou a opepřenou rybu opečeme na oleji. Posypeme směsí ze strouhanky, sýra, petželky a citronové kůry. Zapečeme v troubě. Před podáváním zakápneme máslem.
Tohle jídlo nám chutnalo, ale nebyly jsme z něho tak velmi unešení, jak předchozí komentáře uvozovaly. Možná jsme měli přehnané očekávání. Citronová kůra nám tam udělala nahořklou pachuť a strouhanka ne a ne zhnědnout. Víc se mi zamlouvá úprava strouhanky, jak je uvedena třeba zde u zapečených fenyklů - že se prosmaží chvíli na pánvi - kde tedy zhnědne a až teprve potom se dává zapéct.
Ale jinak to bylo určitě dobré, jen to hodnotím na dvojku,
Martina Horáková
|18. 9. 2007 11:35
1***. Moc nám chutnalo.
Marcela Novotná
|27. 6. 2006 12:16
Moc nám chutnalo. I manžel si pomlaskával a to už je co říct. Jednoznačně za 1
Barbora Nová
|6. 6. 2006 16:36
Mňamka. Až se nám dělali za ušima boule. Díky za recept
Janka
|30. 5. 2006 14:40
Výborné jídlo z dostupných surovin. Dávám za 1
Anonym
|24. 5. 2006 14:18
Vynikající - doporučuji vyzkoušet
Alis
|13. 1. 2006 20:46
Výborné
Alina
|7. 1. 2006 19:28
Moc dobré
Jana
|17. 11. 2005 00:04
mam podobny recept,pred obalenim ve strouhance a parmazanu,potru rybu majolkou do ktere pridam zelenou petrzelku .Ryba je krehka a vyborna.Dam na pecici papir mirne pomasteny a pecu v predehrate troube na 220 stupnu.