Tohle jídlo nám chutnalo, ale nebyly jsme z něho tak velmi unešení, jak předchozí komentáře uvozovaly. Možná jsme měli přehnané očekávání. Citronová kůra nám tam udělala nahořklou pachuť a strouhanka ne a ne zhnědnout. Víc se mi zamlouvá úprava strouhanky, jak je uvedena třeba zde u zapečených fenyklů - že se prosmaží chvíli na pánvi - kde tedy zhnědne a až teprve potom se dává zapéct. Ale jinak to bylo určitě dobré, jen to hodnotím na dvojku,
1***. Moc nám chutnalo.
Moc nám chutnalo. I manžel si pomlaskával a to už je co říct. Jednoznačně za 1
Mňamka. Až se nám dělali za ušima boule. Díky za recept
Výborné jídlo z dostupných surovin. Dávám za 1
Vynikající - doporučuji vyzkoušet
Výborné
Moc dobré
mam podobny recept,pred obalenim ve strouhance a parmazanu,potru rybu majolkou do ktere pridam zelenou petrzelku .Ryba je krehka a vyborna.Dam na pecici papir mirne pomasteny a pecu v predehrate troube na 220 stupnu.