• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Strouhankové filé
Napište svůj komentář k receptu

Strouhankové filé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strouhankové filé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček rybí file velké balení
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 3
      lžíce sýr nejlépe parmezán
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce citronová kůra necelá
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Osolenou a opepřenou rybu opečeme na oleji. Posypeme směsí ze strouhanky, sýra, petželky a citronové kůry. Zapečeme v troubě. Před podáváním zakápneme máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Strouhankové knedlíky II.

Strouhankové knedlíky II.

Jedničkové rybí filé

Jedničkové rybí filé

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 12. 2013 15:47

    Tohle jídlo nám chutnalo, ale nebyly jsme z něho tak velmi unešení, jak předchozí komentáře uvozovaly. Možná jsme měli přehnané očekávání. Citronová kůra nám tam udělala nahořklou pachuť a strouhanka ne a ne zhnědnout. Víc se mi zamlouvá úprava strouhanky, jak je uvedena třeba zde u zapečených fenyklů - že se prosmaží chvíli na pánvi - kde tedy zhnědne a až teprve potom se dává zapéct. Ale jinak to bylo určitě dobré, jen to hodnotím na dvojku,

  • Martina Horáková | 18. 9. 2007 11:35

    1***. Moc nám chutnalo.

  • Marcela Novotná | 27. 6. 2006 12:16

    Moc nám chutnalo. I manžel si pomlaskával a to už je co říct. Jednoznačně za 1

  • Barbora Nová | 6. 6. 2006 16:36

    Mňamka. Až se nám dělali za ušima boule. Díky za recept

  • Janka | 30. 5. 2006 14:40

    Výborné jídlo z dostupných surovin. Dávám za 1

  • Anonym | 24. 5. 2006 14:18

    Vynikající - doporučuji vyzkoušet

  • Alis | 13. 1. 2006 20:46

    Výborné

  • Alina | 7. 1. 2006 19:28

    Moc dobré

  • Jana | 17. 11. 2005 00:04

    mam podobny recept,pred obalenim ve strouhance a parmazanu,potru rybu majolkou do ktere pridam zelenou petrzelku .Ryba je krehka a vyborna.Dam na pecici papir mirne pomasteny a pecu v predehrate troube na 220 stupnu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Máslo Pepř mletý Petrželka Rybí file Strouhanka Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka se zelím

Kuřecí prsíčka se zelím

Couračka

Couračka

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Tvarohová bábovka s kakaem

Tvarohová bábovka s kakaem

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Osvěžující rybízové želé

Osvěžující rybízové želé

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Nepečený ostružinový dort

Nepečený ostružinový dort

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Falešné liptovské pirohy
Falešné liptovské pirohy
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Čočkový salát se sázeným vejcem
Čočkový salát se sázeným…
17
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Stromečky s krémem
Stromečky s krémem
Strouhaná tvarohová buchta
Strouhaná tvarohová buchta
Strouhanková kuřecí stehýnka
Strouhanková kuřecí stehýnka
Strouhankové knedlíky II.
Strouhankové knedlíky II.
Strouhaný kakaový koláč
Strouhaný kakaový koláč
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
  • Recepty.cz
  • Strouhankové filé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact