Úžasná, recept jsem předávala i v práci, stacilo i 1 větší vejce, děkuji :)
Zkusila jsem, nakonec se povedla a moc chutnala, jen bych doplnila stupně a délku pečení, aby se to nemuselo tak hlídat.... ;-)
Buchta výborná,akorát jsem musela do těsta přidat 1 žloutek,aby se mi těsto spojilo.Jinak chutově výborná.
Vynikající buchta.Znam jí a je skvělá.Včera jsem dělala z poloviční dávky a dnes můžu pect znovu :D
ja pouzivam philadelphiu a nesolene maslo a je to vyborne :) jinak jestli mate v okoli polske obchody ( a ty jsou vsude ) tak ti maji tvaroh
Tak právě jsem to dala do trouby..zatím to vypadá velmi lákavě..:) ..už jsem ji dělala jednou..je vynikající..a zvládnou ji i takoví jako jsem já :X:D
Já tenhle koláč peču už léta a v mém původním receptu bylo mléko a pudink nebo škrobová moučka - náplň je pak šťavnatá, vysoká, těsto jí jenom lemuje. Není to myslím otázka trpělivosti.
TAK TOHO JSEM SI VŠIMLA AŽ TEĎ,ŽE JSEM UDĚLALA PŘEKLEP S TÍM SLOVEM (NALEJEME). TAKŽE SPRÁVNĚ MÁ BÝT ROZETŘEME.ALE NIKDY JSEM NEDÁVALA MLÉKO DO TVAROHU,TO CHCE JEN TRPĚLIVOST A NIC VÍC.
Já si myslím, že v náplní chybí mléko. Alespoň já ho tam dávám. Podívejte se na recept Strouhaný koláč II. (i když toho půllitru je až moc, dnes je tvaroh dost vlhký)
Koláč je výborný. Jen ten pojem, že tvarohovou hmotu NALEJEME s tím to v praxi bylo horší. Nalít to nešlo, horko těžko to šlo rozetřít a to jsem to naředila mlíkem. Ale až na tuto maličkost buchta skvěle vypadá i chutná.
Bylo to opravdu dobre, i kdyz v anglickych podminkach to ziskalo zvlastni slanou prichut diky tomu, ze maslo i cream cheese, ktery jsem pouzila misto zde neexistujiciho tvarohu, se tady prisoluji :)
Tuto buchtu dělám už několik let a patří mezi mé oblíbené. Přidávám navrch ještě čokoládu.
DĚKUJI,za pochvalu.
kkoláč je výborný ,hned se po něm zaprášilo.Doporučuji všem.