• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
Napište svůj komentář k receptu

Stroganoff a la Inka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Stroganoff a la Inka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí svíčková nebo kuřecí maso
    • 3
      ks nakládané okurky 2-3
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej 2-3
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a dáme ho do mísy. Cibuli a okurky najemno nastrouháme (jako na bramboráky) a přidáme k masu. Přidáme ostatní ingredience, zamícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den smažíme na pánvi, podle potřeby (jak je maso měkké), podlijeme a dodusíme. Můžeme nakonec dochutit šlehačkou (já to nedělám).
2
Podáváme s hranolky, kroketami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Stroganoff

Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 15:27

    Pokiaľ ide o mňa, nepísala som o oprave pravopisných chýb, ale o úprave textu. Aj mne sa stáva pri vložení, že medzery nie sú tam , kde by mali byť, odseky sa neurobia. Preto som si dovolila napísať o upravovaní receptu.

  • Kuchařka on-line | 6. 5. 2009 12:49

    Problém bude v tom, že tento recept žádná paní Kovářová, ani nikdo z Recepty needitoval a tudíž tam jsou stále hrubky. Viz kategorie Ostatní, která jasně indikuje, že recept´nebyl ještě zařazen do patřičné kategorie a tím pádem ani korekturou. Hlavně uživatelé, kteří neustále porušují pravidla tohoto serveru i pravidla českého pravopisu, by se měli za něco podobného stydět. S pozdravem Zdeněk Kovář, Recepty.cz

  • Lada Kovářová | 6. 5. 2009 12:41

    Paní Kovářová, tuto činnost rozhodně dělat nemusí, díky za nápad ;-)

  • Simona Rubešová | 6. 5. 2009 11:26

    No, možná paní Kovářová dělá, co může, ale každopádně jedničku z češtiny si nezaslouží ani ona. Po jejích opravách tam stále zůstávají chyby, ze kterých mi vstávají vlasy na hlavě. Počítám, že tento příspěvek bude záhy napadem desítkami dalších, v nichž budou autorky/autoři vysvětlovat, že nejsme v jazykovém koutku, ale u sporáku. Můžete si ušetřit práci, vím o tom. Simona

  • Tereza J. | 6. 5. 2009 09:33

    Jirko, ja viem, že nie ste autor, ja som len vysvetľovala, ako to funguje :))) V slovenčine sa to píše v 2. osobe, ak to vysvetľujem vám :)))

  • recepty 73 | 6. 5. 2009 06:45

    Terezo.Já nejsem autor,jen jsem se lekl.Jiří

  • Tereza J. | 5. 5. 2009 15:05

    Jirko, ak vložíte priamo recept, tak sa zobrazuje všelijako, je potrebné to upravovať, p. Kovářová to robí a hneď zaraďuje recept do tej správnej kategórie. Musíte vydržať :)))

  • recepty 73 | 5. 5. 2009 14:53

    Kovářovi,upravte prosím recept a hrubky v postupu dřív,než....Však Vy víte?!Děkuji Jiří

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí svíčková Kečup - jemný Kmín Mletá paprika Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Buchta proti všem předpisům

Buchta proti všem předpisům

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Slepičí polévka s noky

Slepičí polévka s noky

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

73
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
28
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
24
Dýňová tortila
Dýňová tortila
22
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
22
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Stroganoff a la Inka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact