Krajíce chleba (nejlépe z veky) pomažeme máslem a na každý položíme plátek (plátky) šunky, tak, aby krajíc byl pokrytý. Šunku polijeme jemnou vrstvičkou kečupu a na něj položíme volské oko (smažené vejce), které na pánvi upravíme do elipsovitého tvaru krajíce. Nahoru umístíme okurku na jedné straně nakrájené do vějířku.
2
Rychlé a trochu jiné - oblíbená snídaně v Bavorsku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdeňka
|2. 12. 2006 20:15
Aby byl žloutek dobře upečený a netekl(já ho mám ale nejraději když teče),stačí pánev přikrýt poklicí-upeče se volské oko "zavřené".Nejlepší je poklice skleněná.
Miroslava Severová
|1. 12. 2006 10:51
Podobné toasty dělám, akorát že veku nebo chleba opeču jako topinku, otřu o ni stroužek česneku a navrch tak jako vy, šunku a smažené vejce(u nás říkáme buličí oko) a to dělám tak, že o usmažím z obou stran,žloutek se tak zatáhne a když se do něj kousne, tak všude neteče.