• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
Napište svůj komentář k receptu

Strakaté blondie

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
4fotografie
Nahrát fotku
 

Jestliže milujte brownie, rozhodně musíte ochutnat i toto strakaté blondie z bílé čokolády. Recept podle časopisu F.O.O.D. je navíc ještě vyšperkovaný křupavým korpusem vespodu a náloží hořké čokolády s malinami navrchu.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 130
      g hladká mouka + na vysypání
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g čokoláda bílá
    • 20
      g čokoláda hořká
    • 150
      g třtinový cukr
    • 125
      g máslo změklé + na vymazání
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst maliny lyofilizované
  • Korpus
    • 230
      g sušenky čokoládové (například Koka)
    • 60
      g máslo rozpuštěné + na formu

Postup přípravy receptu

1
Formu (20 x 20 cm) lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem. Připravte korpus. Sušenky rozdrťte v mixéru nebo dejte do sáčku a rozválejte válečkem na drobky. V míse smíchejte drobky s rozpuštěným máslem, drobenku nasypte do formy a prsty nebo dnem sklenky upěchujte.

RADA: Máslo bez lednice

2
Troubu rozehřejte na 160 °C. Mouku promíchejte v míse s práškem do pečiva a solí. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu a nechte lehce zchladnout. Hořkou čokoládu nasekejte.
3
V míse robotu vyšlehejte cukr se změklým máslem na hladký nadýchaný krém, postupně do něj zašlehejte vejce a poté vmíchejte rozpuštěnou bílou čokoládu. Nakonec přisypte mouku a už jen promíchejte, aby se suroviny spojily v těsto.

RADA: Jak na vajíčka přilepená k obalu

4
Těsto nalijte na korpus a navrch nasypte nasekanou hořkou čokoládu. Dejte do trouby a pečte 30 minut, koláč by měl být na povrchu pevný. Hotové blondie nechte zcela zchladnout. Poté krájejte na kostky a posypte rozdrcenými lyofilizovanými malinami.
5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Pečení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Hladká mouka Maliny Máslo Prášek do pečiva Sůl Sušenky Třtinový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Tvarožník II.

Tvarožník II.

Medovo-mléčné kuličky

Medovo-mléčné kuličky

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

"POLÁRKA"  vanilkové řezy

"POLÁRKA" vanilkové řezy

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Brambory (těstoviny) s fazolkami

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

64
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
25
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Rozzářená princezna Kate: Podpořila Victorii Beckhamovou!

Rozzářená princezna Kate: Podpořila Victorii Beckhamovou!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou
Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč…
Stracciatella
Stracciatella
Strakatá buchta
Strakatá buchta
Strakonický koláč
Strakonický koláč
Strašidýlka
Strašidýlka
Stravitelný dort, základní recept
Stravitelný dort, základní recept
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact