• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
Napište svůj komentář k receptu

Strakaté blondie

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
4fotografie
Nahrát fotku
 

Jestliže milujte brownie, rozhodně musíte ochutnat i toto strakaté blondie z bílé čokolády. Recept podle časopisu F.O.O.D. je navíc ještě vyšperkovaný křupavým korpusem vespodu a náloží hořké čokolády s malinami navrchu.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 130
      g hladká mouka + na vysypání
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g čokoláda bílá
    • 20
      g čokoláda hořká
    • 150
      g třtinový cukr
    • 125
      g máslo změklé + na vymazání
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst maliny lyofilizované
  • Korpus
    • 230
      g sušenky čokoládové (například Koka)
    • 60
      g máslo rozpuštěné + na formu

Postup přípravy receptu

1
Formu (20 x 20 cm) lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem. Připravte korpus. Sušenky rozdrťte v mixéru nebo dejte do sáčku a rozválejte válečkem na drobky. V míse smíchejte drobky s rozpuštěným máslem, drobenku nasypte do formy a prsty nebo dnem sklenky upěchujte.

RADA: Máslo bez lednice

2
Troubu rozehřejte na 160 °C. Mouku promíchejte v míse s práškem do pečiva a solí. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu a nechte lehce zchladnout. Hořkou čokoládu nasekejte.
3
V míse robotu vyšlehejte cukr se změklým máslem na hladký nadýchaný krém, postupně do něj zašlehejte vejce a poté vmíchejte rozpuštěnou bílou čokoládu. Nakonec přisypte mouku a už jen promíchejte, aby se suroviny spojily v těsto.

RADA: Jak na vajíčka přilepená k obalu

4
Těsto nalijte na korpus a navrch nasypte nasekanou hořkou čokoládu. Dejte do trouby a pečte 30 minut, koláč by měl být na povrchu pevný. Hotové blondie nechte zcela zchladnout. Poté krájejte na kostky a posypte rozdrcenými lyofilizovanými malinami.
5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Pečení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Hladká mouka Maliny Máslo Prášek do pečiva Sůl Sušenky Třtinový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka se zelím

Kuřecí prsíčka se zelím

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Mufínky

Mufínky

Penne con polo

Penne con polo

Cuketa na medu

Cuketa na medu

Maso zapékané s cuketou a nivou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Krém na zdobení dortů

Krém na zdobení dortů

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Buřtguláš rychlovka
Buřtguláš rychlovka
17
Svařák
Svařák

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Sharon Osbourneová oslavila první narozeniny bez Ozzyho (†76): Dojemné překvapení od dcery!

Sharon Osbourneová oslavila první narozeniny bez Ozzyho (†76): Dojemné překvapení od dcery!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou
Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč…
Stracciatella
Stracciatella
Strakatá buchta
Strakatá buchta
Strakonický koláč
Strakonický koláč
Strašidýlka
Strašidýlka
Stravitelný dort, základní recept
Stravitelný dort, základní recept
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact