Omyté brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychladnout a oloupeme. Na sádle orestujeme cibulku nakrájenou na kostičky a nasekaný česnek. Do této směsi rozšťoucháme brambory.
Přesně tak, to je právě správně! To sádlo v tom dělá super chuť.
TING TANKTO
|16. 7. 2012 06:22
VYBORNE NIKDY JSTE NEZRALI BRAMBORY :-P
vb
|22. 6. 2012 14:56
blbost , to je právě správně
helena
|15. 6. 2012 17:44
stouchane brambory jsou vynikajici pridala jsem petrzelku a k tomu kure zapecene dekuji <:-)
alfa
|5. 5. 2012 21:49
jako pikantní varianta je dobré přidat nasekané feferonky, kdysi jsem něco podobného jedl v Indii, akorát těch feferonek tam na naše poměry bylo nepřiměřeně :-D