Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
dáša
|28. 8. 2013 23:09
do dírek jsem nejdriv nalila polevu, nechala chvili zatuhnout, pak zatlačila višně naložené v cukru a rumu a znovu zalila polevou. na povrchu na polevu jsem nasypala kokos - dobrútka! pokud nemate višně, tak stačí do polevy zamíchat griotku.
Petr
|19. 3. 2013 13:32
Buchtu jsem dělal přesně podle receptury a dopadla na výbornou :-)
myra22
|9. 3. 2013 23:17
já dávám do těsta jen 150 g cukru a do polevy jen 200 g cukru...bohatě to stačíííííí :-)
Moňas
|7. 3. 2013 16:22
Těch 300 g cukru v polevě to musí být omyl. To by se nedalo jíst, jak by to bylo sladké, dyť je to větší gramáž cukru než másla a kakaa dohromady. A hlavně v těstě už je 200 g, takže na celý moučník by padlo celkem půl kila cukru! - brr :-! . Recept vypadá ale jinak moc dobře, hned ho vyzkouším.
Lenča
|15. 6. 2012 14:28
Děkuji za recept,buchta je mooc dobrá. Měla úspěch u celé rodiny.
pepina
|27. 4. 2012 21:41
Buchtu jsem udělala přesně podle receptu, ale bohužel poleva byla strašně sladká. Škoda.
Makulka
|24. 2. 2011 19:21
samozřejmě posypala 8-)
Makulka
|24. 2. 2011 19:20
Polevy jsem musela udělat víc a nakonec jsem buchtu posipala kokosem. Byla to mňamka! :-)
Vážně moc dobrá a hlavně rychlá buchta. Na závěr jsem ji posypala mandličkami a je to vážně "mňamka" :-* Jen polevy jsem udělala víc, protože mi jaksi nevystačila. :-\
Iveta Janatová
|13. 8. 2009 21:31
Tak toto znám a dělám, je to rychlé a vynikající.
Pája S
|16. 6. 2009 00:18
Evo,dejte vše do kastrůlku a rozpusťte,ale pozor je tam rum.Mělo by se to správně dělat ve vodní lázni,ale když budete opatrná,tak to jde i tak.Nebo přidejte rum až po rozpuštění ostatních surovin.
Eva Červenková
|14. 6. 2009 14:07
máslo na polevu má být rozpuštěné?
Jiřina Hrnčířová
|5. 8. 2008 19:08
Recept je moc dobrý a chutný,ale je to teda dost sladké nedá se toho sníst hodně,proto doporučuji spíš jako zákusek se šlehačkou!
Mili
|14. 3. 2008 13:56
tento recept je výborný, nedávno jsem ho dělala a zaprášilo se po něm. Aby mi nešly vidět důlky, tak jsem polevu nejprve nalila do nich a pak jsem jí polila celou. Mám velký plech, tak nebyla moc vysoká, ale nikomu to nevadilo a místo prdopeče jsem dala sodu, po prášku někomu pálí žáha )
Ivona Niederová
|20. 1. 2008 18:49
Výtečná buchta - po přidání kokosu po dopečení se po ní jen zaprášilo... Doporučuji vyzkoušet.
Magda
|6. 6. 2007 10:54
Je dobrá, akorát mám asi větší plech, takže té polevy mi přišlo málo - dírky se nezaplnily až do vrchu. Příště propíchám jen nahusto špejlí a poliju.
Monika V.
|16. 5. 2007 15:20
Děkuji za přidání fota.
Jarmila Šteflová
|2. 4. 2007 16:11
Díky za odpověď i za recept, buchta je rychle připravená a chuťově výborná.
Anonym
|13. 3. 2007 17:09
všechno smíchám dohromady.
Jarmila
|13. 3. 2007 16:31
Korpus se připravuje jen smícháním ingrediencí, nebo když mluvíte o piškotu klasicky utřít žloutky s cukrem, z bílků sníh atd.?
Marie
|12. 3. 2007 17:56
Buchtu jsem již ochutnala, je dobrá. Do budoucnosti změním asi její název. Příště nebudu do těsta dělat žádné šťouchance. Poleva je velice dobrá, proto bude stačit, když buchtu jenom poliju. Mramorová nemusí být a když budu chtít, tak trochu těsta zabarvím kakaem. To už nebude šťouchaná buchta, ale např." Dobrá buchta s kakaovo-rumovou polevou.".
Anonym
|12. 3. 2007 17:05
Důlky jdou vidět,hlavní je, jak vypadá až je najrájená,mramorová.Nahoru dáte šlehačku a nejde nic vidět :0)
Marie
|12. 3. 2007 14:53
Buchtu jsem právě vytáhla z trouby, do těsta udělala vařečkou důlky - malé dírky (celkem hodně)) a ještě teplý moučník polila polevou. Teď čekám, než buchta vychládne. Velice rychlá buchta. Jenom na povrchu jsou vidět důlky, nevím jak to bude vypadat na talířku. Buchtu jsem pekla jenom na svačinu, na snídaně - mé rodině důlky vadit nebudou, záleží jaká bude chuťově.Chci se zeptat autorce receptu, když jsou důlky neesteticky vidět,má to tak být anebo jsem udělala někde chybu ?
Kamila Veselá
|12. 3. 2007 14:19
Poleva se lije až po vyhladnutí korpusu anebo se lije okamžitě po vytažení z trouby? Ptám se proto, jestli teplota těsta a poleva nesouvisí s důlkama. Děkuji.
Anonym
|12. 3. 2007 12:21
Na klasický velký plech.
Marie
|12. 3. 2007 10:10
Na jak velký plech jsou uvedené ingredience?
Sísa
|9. 3. 2007 10:46
Stejný postup je u pečení "Díraté buchty s čokoládovými figurkami". Tuhle neznám, každépádně dobrý nápad.
Martina Slováková
|9. 3. 2007 09:19
Tohle znám pod názvem ožralá buchta, dřív jsme ji dělali doma pořád. Je fakt dobrá