Maso pokrájíme na tenoučké plátky (asi 2 mm silné) a plátky na kousky o velikosti sousta. Lehce osolíme a smícháme s vejcem ušlehaným se lžičkou škrobové moučky. Dáme na půl hodiny odležet.
2
Pak na pánvi rozehřejeme sádlo, maso opečeme dorůžova, vyjmeme a dáme stranou. Na pánev přidáme ještě trochu sádla a vložíme pokrájene žampióny, lžíci máčených a usekaných hub, pokrájené bílé zelí, mletý zázvor, červenou papriku, plátky česneku, špetku chilli a opékáme.
3
Vrátíme maso, podlijeme vodou (vývarem) a připravíme si zálivku z dezertního vína, sójové omáčky a škrobové moučky. Zalijeme směs na pánvi, necháme podusit. Jako přílohu podáváme dušenou rýži nebo nudle a zeleninový salát.