Okurky, nastrouháme osolíme, jemně promícháme a necháme chvíli odpočinout. Okurky pustí šťávu, kterou slijeme. Pak k okurkám přidáme cukr, ocet a pepř, vše promícháme a naplníme do sklenic. Uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při 85 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iveta Lukešová
|25. 7. 2009 18:45
Salát jsem udělala tak jak píšete, chuťově je výborný, akorát jsem dnes zjistila, že na dně sklenic se tvoří bílý povlak. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Co jsem tak mohla udělat špatně?
Anonym
|15. 8. 2006 09:05
Salát dělám každý rok a je lepší než obyčejný čerstvý. V zimě je to opravdová lahoda.