Okurku nastrouháme nahrubo a smícháme ji s utřeným česnekem a najemno posekaným koprem. Přidáme tvaroh, jogurt, majonézu a promícháme. Připravíme si směs na maso smícháním oleje, medu, česneku, soli, pepře a grilovacího koření. Promícháme a stehna ve směsi obalíme a necháme do druhého dne v lednici proležet. Poté vložíme do pekáče se sádlem a v předehřáté troubě (nebo venkovním grilu) grilujeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|24. 8. 2014 07:56
Včera jsem je opět udělala, už poněkolikáté. Je to delikatesa, marinuji i křídla, řízky že stehen, no dá se namarinovat celé rozporcované kuře a opíct. Výborný.
PEKLA JSEM STEHNA V TROUBĚ A KOPR JSEM DALA DO TZATZIKY SUŠENÝ, MUSÍM POCHVÁLIT ZA VŠECHNY, CHUTNALO VŠEM, VÝBORNÝ RECEPT!
Rozínková
|20. 7. 2011 06:58
Připravovala jsem je o víkendu na domácí grilování a byly velice chutné!
Pajina
|29. 6. 2011 21:09
Rano jsem je nalozila a behem grilovacky pripravila okurku. Vyborne to ladilo, vrele doporucuji vyzkouset, je to mnamozni.
recepty 73
|26. 3. 2010 12:28
,,Cacíky,,:-)).Libeček je super!Já už slyšel tolik verzí :-o ,majolku též nedávám,ale recepty píšu vždy tak,jak jsem je dostal(origoš :-)) )
Pája S
|26. 3. 2010 11:24
Jéé vidíš Ladi, l i b e č e k !!! To by šloo.:-)
ladislava staffenová
|26. 3. 2010 09:43
To dělám, jinak "caciky" - (Pájo hezké slovo :-)) - dělám jak podle Jirky tak i jen z jogurtu. Majonézu nedávám, tu nemusíme. Ale doporučuju někdy obměnit s čerstvým libečkem - mňam!!!! Jinak recept bezva!!!!
Pája S
|26. 3. 2010 06:34
Toto dělávám,je to výtečné!A ,,cacíky" dělávám trochu jinak.Používám hustý jogurt nechám vykapat nebo použiji řecký.Jen nedávám majonézu a kopr, protože ten moc nemusíme a místo toho dávám mátu.:-)