Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme (i se slupkou) na silná kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu oleje a brambory na něm restujeme tak dlouho, dokud nezískají zlatohnědou barvu. Poté je vsypeme do mísy, přidáme nasekanou šalotku, cibulovou nať a Majonézu Hellmann´s Yofresh a promícháme. Steaky z tuňáka osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozehřátém zbytku oleje, z každé strany 1 minutu. Přendáme je z pánve na teplý talíř a necháme 2 minuty odpočinout. Bramborový salát naservírujeme na talíře, steaky několikrát zešikma nakrojíme a naaranžujeme na salát. Na každou porci dáme lžičku Dijonnaise Hellmann´s a ozdobíme listovým salátem.
Ladenko, moc dekuji:))) Pristi tyden jedeme na tunaky, tak snad nejaky ten ulovek bude....
Ladia -
|11. 9. 2010 19:58
Daniello, je to přesně jak píšete ;-) Přesné složení najdete zde: http://www.hellmanns.cz/produkty
Daniella O.
|11. 9. 2010 18:37
Co je to prosim Dijonnaise Hellmann's? Asi to bude majoneza s horcici a ta druha s jogurtem??? Omlovam se, ze se tak hloupe ptam, ale zde na trhu tyto vyrobky nejsou, tak si budu muset vse namichat sama. Dekuji.... Recept zni lakave:)))
Pavel Chromec
|11. 9. 2010 15:30
To zní opravdu luxusně....letim pro tuňáka a jdu na to xD