• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
Napište svůj komentář k receptu

Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g brambory malé salátové
    • 8
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks šalotka
    • cibulová nať nasekaná
    • 3
      lžíce majonéza Hellmann´s Yofresh
    • 4
      ks tuňák - steak (po 150 g)
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      lžička omáčka Dijonnaise Hellmann´s
    • salát listový,na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme (i se slupkou) na silná kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu oleje a brambory na něm restujeme tak dlouho, dokud nezískají zlatohnědou barvu. Poté je vsypeme do mísy, přidáme nasekanou šalotku, cibulovou nať a Majonézu Hellmann´s Yofresh a promícháme. Steaky z tuňáka osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozehřátém zbytku oleje, z každé strany 1 minutu. Přendáme je z pánve na teplý talíř a necháme 2 minuty odpočinout. Bramborový salát naservírujeme na talíře, steaky několikrát zešikma nakrojíme a naaranžujeme na salát. Na každou porci dáme lžičku Dijonnaise Hellmann´s a ozdobíme listovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vařousové | 30. 12. 2012 13:29

    Výborné jídlo i salát měl úspěch

  • Tereza Skalická | 16. 9. 2010 09:25

    Luxusní jídlo!

  • Daniella O. | 12. 9. 2010 20:17

    Ladenko, moc dekuji:))) Pristi tyden jedeme na tunaky, tak snad nejaky ten ulovek bude....

  • Ladia - | 11. 9. 2010 19:58

    Daniello, je to přesně jak píšete ;-) Přesné složení najdete zde: http://www.hellmanns.cz/produkty

  • Daniella O. | 11. 9. 2010 18:37

    Co je to prosim Dijonnaise Hellmann's? Asi to bude majoneza s horcici a ta druha s jogurtem??? Omlovam se, ze se tak hloupe ptam, ale zde na trhu tyto vyrobky nejsou, tak si budu muset vse namichat sama. Dekuji.... Recept zni lakave:)))

  • Pavel Chromec | 11. 9. 2010 15:30

    To zní opravdu luxusně....letim pro tuňáka a jdu na to xD

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Červen Oběd Smažení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibulová nať Majonéza Olivový olej Omáčka Pepř mletý Salát Šalotka Sůl Tuňák - steak
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Tiramisu s piškoty

Tiramisu s piškoty

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Makovník, Makovec

Makovník, Makovec

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

27
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Banánová buchta II.
Banánová buchta II.
15
Máslové řízky
Máslové řízky
14
Masová minutka s řapíkatým celerem
Masová minutka s…

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact