• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Steak s pepřovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Steak s pepřovou omáčkou

autor: Knorr
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak s pepřovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g hovězí svíčková
    • 1
      kalíšek knorr bohatý bujón na guláš
    • 10
      lžíce červené víno suché
    • 3
      ks šalotka
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      lžíce smetana 30%
    • 1
      lžíce pepř drcený
    • 80
      g pepř celý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Svíčkovou pokrájejte na 4 steaky, posypte je černým pepřem a smažte na oleji asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte špetkou soli.
2
Vařící vodou zalijte zrna zeleného pepře a po několika minutách je sceďte.
3
Na stejném oleji nechejte zesklovatět na jemno nakrájené cibule šalotky s máslem.
4
Následně přilijte víno, přidejte hořčici a zelený pepř. Duste, dokud se polovina vína nevypaří.
5
Přidejte Knorr Bohatý bujón na guláš a smetanu. Vařte, dokud omáčka nebude hustá. Steaky servírujte polité omáčkou s bramborovou kaší nebo grilovanými bramborami
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou

Veprove medajlonky s horcicno…

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vepřové s pepřovou omáčkou

Vepřové s pepřovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Káta | 23. 11. 2015 21:51

    Souhlas to snad ani není možné co někoho napadne nemám nic proti bujonum občas do omáčky masox hodím ale zabít tím steak za 400 děláte si srandu :'( :'( :'( :-D :-D :-D

  • Káta | 23. 11. 2015 21:48

    Souhlas takhle dobít Steak za 400 to snad ani není možné co někoho napadne :'( :'(

  • Martina | 7. 11. 2015 15:56

    Knorr bohatý bujón :-D tak to mi stačí a zavírám :-X

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Dijonská hořčice Hovězí svíčková Knorr Bohatý bujón na guláš Máslo Olej Pepř celý Pepř drcený Šalotka Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burisony v karamelu

Burisony v karamelu

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Vynikající pomazánka z nivy

Vynikající pomazánka z nivy

Caesar salát jako z restaurace

Caesar salát jako z restaurace

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

530
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
278
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
83
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
77
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
36
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak s houbovým přelivem
Steak s houbovým přelivem
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z…
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou…
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
Steak z grilu s rajčatovou salsou
Steak z grilu s rajčatovou salsou
  • Recepty.cz
  • Steak s pepřovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact