Svíčkovou pokrájejte na 4 steaky, posypte je černým pepřem a smažte na oleji asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte špetkou soli.
2
Vařící vodou zalijte zrna zeleného pepře a po několika minutách je sceďte.
3
Na stejném oleji nechejte zesklovatět na jemno nakrájené cibule šalotky s máslem.
4
Následně přilijte víno, přidejte hořčici a zelený pepř. Duste, dokud se polovina vína nevypaří.
5
Přidejte Knorr Bohatý bujón na guláš a smetanu. Vařte, dokud omáčka nebude hustá. Steaky servírujte polité omáčkou s bramborovou kaší nebo grilovanými bramborami
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Káta
|23. 11. 2015 21:51
Souhlas to snad ani není možné co někoho napadne nemám nic proti bujonum občas do omáčky masox hodím ale zabít tím steak za 400 děláte si srandu :-D :-D :-D
Káta
|23. 11. 2015 21:48
Souhlas takhle dobít Steak za 400 to snad ani není možné co někoho napadne
Martina
|7. 11. 2015 15:56
Knorr bohatý bujón :-D tak to mi stačí a zavírám :-X