• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Napište svůj komentář k receptu

Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
4fotografie
Nahrát fotku
 

Skutečná pochoutka pro milovníky dobrého masa - to je steak z hovězí roštěné. Šťavnaté plátky masa doplňuje pečená zelenina - mrkev, petržel, červená řepa a brambory. Omáčka z červeného vína doladí pokrm k dokonalosti.

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks petržel
    • 1
      ks červená řepa
    • 4
      ks brambory
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      plátek hovězí roštěná
    • 2
      ks snítka tymiánu
    • 100
      ml červené víno
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C. Zeleninu očistěte, mrkev a petržel rozpůlte podélně, řepu nakrájejte na měsíčky, brambory na půlky, osolte a zakápněte olivovým olejem. Pečte 35–40 minut. 2. Steaky o pokojové teplotě vložte na rozpálenou pánev s olivovým olejem a z každé strany 1-2 minutu restujte.

RADA: Jak na šťavnatý steak

2
Maso vyjměte z pánve. K výpeku nalijte červené víno a přidejte tymián. Nechte odpařit alkohol, osolte, opepřete a stáhněte pánev z plotny. Přidejte máslo a za stálého míchání je rozpusťte.

RADA: Jak vybrat správný stupeň propečení steaku

3
Na talíř naservírujte pečenou zeleninu, steak a omáčku z červeného vína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak Diane

Steak Diane

Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí FOOD
Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Červená řepa Červené víno Hovězí roštěná Máslo Mrkev Olivový olej Pepř mletý Petržel Snítka tymiánu Sůl

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Cheesecake

Cheesecake

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…

Zapečené brambory se špenátem a houbami

Zapečené brambory se špenátem a…

Pomazánka z "vepřovky"

Pomazánka z "vepřovky"

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

55
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
50
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
48
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
34
Pečené kuře s rýží
Pečené kuře s rýží
29
Sekaná z biochovu podle The Real Meat Society
Sekaná z biochovu podle…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Strach o Richarda Müllera: Zpěvák přiznal velké bolesti!

Strach o Richarda Müllera: Zpěvák přiznal velké bolesti!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Další doporučené recepty:

Steak Chateaubriand
Steak Chateaubriand
Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak s houbovým přelivem
Steak s houbovým přelivem
Steak s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou…
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact