• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Napište svůj komentář k receptu

Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
4fotografie
Nahrát fotku
 

Skutečná pochoutka pro milovníky dobrého masa - to je steak z hovězí roštěné. Šťavnaté plátky masa doplňuje pečená zelenina - mrkev, petržel, červená řepa a brambory. Omáčka z červeného vína doladí pokrm k dokonalosti.

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks petržel
    • 1
      ks červená řepa
    • 4
      ks brambory
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      plátek hovězí roštěná
    • 2
      ks snítka tymiánu
    • 100
      ml červené víno
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C. Zeleninu očistěte, mrkev a petržel rozpůlte podélně, řepu nakrájejte na měsíčky, brambory na půlky, osolte a zakápněte olivovým olejem. Pečte 35–40 minut. 2. Steaky o pokojové teplotě vložte na rozpálenou pánev s olivovým olejem a z každé strany 1-2 minutu restujte.

RADA: Jak na šťavnatý steak

2
Maso vyjměte z pánve. K výpeku nalijte červené víno a přidejte tymián. Nechte odpařit alkohol, osolte, opepřete a stáhněte pánev z plotny. Přidejte máslo a za stálého míchání je rozpusťte.

RADA: Jak vybrat správný stupeň propečení steaku

3
Na talíř naservírujte pečenou zeleninu, steak a omáčku z červeného vína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak Diane

Steak Diane

Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí FOOD
Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Červená řepa Červené víno Hovězí roštěná Máslo Mrkev Olivový olej Pepř mletý Petržel Snítka tymiánu Sůl

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Zapékané těstoviny II.

Zapékané těstoviny II.

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Skořicová buchta

Skořicová buchta

Domácí nugát

Domácí nugát

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

24
Smetanový cappuccino dort / řez
Smetanový cappuccino…
20
Tvarohová bábovka
Tvarohová bábovka
18
Vepřový guláš
Vepřový guláš
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Expert o kauze chlípného prince Andrewa: Smutek krále, vztek prince Williama!

Expert o kauze chlípného prince Andrewa: Smutek krále, vztek prince Williama!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Steak Chateaubriand
Steak Chateaubriand
Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak s houbovým přelivem
Steak s houbovým přelivem
Steak s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou…
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact